Un model masculin celebru si-a facut schimbare de sex si spera sa obtina acelasi succes ca femeie. Cum arata acum


Dupa ce a cunoscut succesul pe plan profesional, modelul Shane Lapper s-a gandit ca a venit timpul sa-si faca ordine si in viata personala. Astfel, de la ganduri la fapte nu a fost decat un pas, iar vechiul Shane s-a transformat in noua Chloe.


In prezent o cheama Chloe Lapper si are 28 de ani, insa succesul l-a cunoscut la varsta de 22 de ani, pe cand era barbat si a fost recrutat ca si model masculin.

Cariera lui a cunoscut cele mai inalte trepte ale succesului, munca i-a fost recunoscuta si apreciata, iar prezentarile pentru cele mai mari case de moda din lume nu au intarziat sa apara.

Nascut intr-o familie mare, Shane a fost intotdeauna gelos pe cele cinci surori ale lui si a simtit dintotdeauna ca in corpul lui de barbat traieste un suflet de femeie. Desi avea unele semne de intrebare cu privire la orientarea lui sexuala, abia dupa ce a avut o relatie cu o femeie, si-a dat seama ca nu este facut pentru asa ceva.

In acel moment, a luat decizia cea mai importanta a vietii lui si a inceput tratamentele si interventiile chirurgicale pentru ca visul lui inca de cand era mic copil sa devina realitate. Cu fiecare luna ce trecea, Shane se transforma tot mai mult in Chloe, nume pe care l-a adoptat ulterior.

Acesta si-a pus implanturi cu silicon, a urmat tratamentele hormonale si a inceput sa se imbrace precum o femeie. Urmatorul pas este cel mai greu din tot drumul de pana acum si consta in schimbarea sexului, o interventie chirurgicala dificila din toate punctele de vedere.

„Imi era frica de reactiile oamenilor, mai ales de a celor din industria in care lucram, insa toata lumea m-a sprijinit in cele din urma. Observ ca mi s-au schimbat trasaturile fetei, vocea s-a subtiat si chiar incep sa gandesc ca o femeie. Iar cel mai bine ma simt atunci cand ies in cluburi, iar barbatii se lupta pentru a-mi castiga atentia, caci astfel imi recastig eu increderea in mine.”, a declarat emotionata noua Chloe.

Ce parere ai despre transformare? Crezi ca va avea succes ca model feminin?

related posts

Modifică setările cookies