Un model Sports Illustrated dezvaluie motivul bizar pentru care nu poarta niciodata lenjerie intima


Chrisst Teigen este inca o vedeta de peste ocean care nu apeleaza niciodata la lenjeria intima. Frumosul model a avut curajul sa dezvaluie acest mic secret chiar atunci cand se afla in platoul unei emisiuni.


Modelul "Sports Illustrated" a dezvaluit gazdei emisiunii "E! Fashion Police" faptul ca ea nu foloseste niciodata lenjerie intima, indiferent de evenimentul la care merge si mai mult decat atat, indiferent de tinuta pe care o poarta.

Cand i-a raspuns prezentatoarei ca nici in momentul in care ele vorbeau, ea nu purta lenjerie intima, invitatii din platou si spectatorii au izbucnit in ras.

Sinceritatea lui Chrissy a fost apreciata, iar intrebarile au inceput sa curga. Desi rochia pe care o purta era una scurta, modelul a stat picior peste picior pe toata durata show-ului si a incercat sa explice care sunt motivele pentru care evita orice fel de lenjerie intima.

De ce nu poarta niciodata? "Nu imi place", a fost explicatia simpla pe care a dat-o Chrissy. Modelul american a mai dezvaluit ca nu se poate misca in voie si ca o deranjeaza foarte tare, asa ca a renuntat definitiv la a-si mai proteja zonele intime.

Voi ce parere aveti despre curajul sau de a dezvaluit acest mic secret? Voi ati renunta la lenjeria intima?

related posts