Un nou cuplu-minune ar putea face legea la Hollywood. Pe ce actrita superba a pus ochii Tom Cruise


Este tanara, frumoasa, talentata si si-a facut debutul intr-una dintre cele mai mari francize ale tuturor timpurilor: James Bond. La prima vedere, femeia indeplineste deci toate cerintele pe care le-ar putea avea superstarul Tom Cruise.


Dupa despartirea cu scandal de Katie Holmes, Tom Cruise a fost asociat cu o serie de nume mai mult sau mai putin celebre, jurnalistii scriind ca Biserica Scientologica incearca sa ii gaseasca o noua sotie care sa indeplineasca toate conditiile impuse de religie.

Stapan pe propria viata sentimentala, Cruise a vrut sa demonstreze ca isi alege singur partenerele, iar acum CDL scrie ca actorul in varsta de 50 de ani are o noua candidata.

Mai exact, el ar fi interesat de Olga Kurylenko, partenera lui de pe platourile de filmare ale peliculei "Oblivion". Tanara, usor de impresionat si de alta origine, aceasta este exact ce ii trebuie lui Tom, potrivit The Sun, care are chiar declaratii de la un apropiat al actorului, care spune ca acesta ar fi interesat de Olga.

"Este atras de ea. Vorbeste diferite limbi straine, este amuzanta si foarte frumoasa. Locuieste in Londra, unde cei doi au fost vazuti de cateva ori in oras. Tom are cativa asi in maneca pe care se pregateste sa ii scoata la iveala la momentul potrivit, iar tot ce stiu pana acum este ca are de gand sa organizeze o masa speciala in avionul sau personal. Nu a mai fost niciodata atat de hotarat sa cucereasca pe cineva de la despartirea de Katie Holmes si pana in prezent", a spus sursa.

Nu exista inca o confirmare a relatiei, iar o parte dintre fanii Olgai spun ca aceasta nu i-ar acorda atentie lui Tom intrucat se spune ca ar avea o relatie cu actorul Danny Houston. Fara foc nu iese niciodata fum insa, asa ca asteptam noi detalii despre posibilul cuplu minune al Hollywood-ului.

related posts

Modifică setările cookies