Un nou sport la moda pentru femeile insarcinate. Ce-a reusit sa faca o viitoare mamica pe toata perioada sarcinii, spre uimirea tuturor


Viata profesionala si cea personala se bat adesea cap in cap, insa nu si in cazul unei balerine profesioniste, care a imbinat perfect meseria cu statutul de viitoare mamica.


Balerina Mary Helen Bowers urmeaza sa dea nastere primului ei copil, insa perioada sarcinii nu a impiedicat-o nici macar pret de o zi sa-si urmeze activitatea obisnuita, ci din contra a ajutat-o sa duca la bun sfarsit cele noua luni de sarcina.

Viitoarea mamica este fondatoarea salii de balet Ballet Beautiful, din New York, unde a antrenat inclusiv nume mari din lumea mondena. Printre clientii ei celebri se numara Natalie Portman, care a avut nevoie de indrumari pentru rolul exceptional din “Black Swan”, dar si ingerasii Victoria’s Secret.

"Schimbarile ce au loc in corpul tau in timpul sarcinii sunt atat de mari, incat am incercat sa le fac fata prin balet. Si sper sa le incurajez si pe celelalte viitoare mamici sa faca acelasi lucru. In ultimele noua luni de zile am dezvoltat o serie de cursuri pentru perioada prenatala si sper sa le fie de ajutor si celorlalte femei si sa le mentina tinere si frumoase.”, a declarat balerina in varsta de 33 de ani, intr-un interviu acordat publicatiei Todaymoms.com.

Desi mai are foarte putin timp pana sa nasca, Mary Helen Bowers arata incredibil de bine, reusind sa-si pastreze formele de invidiat inclusiv in cea de-a noua luna de sarcina. 

FULLSCREEN
25 dec Un nou sport la moda dedicat femeilor insarcinate. Ce-a reusit sa faca o viitoare mamica pe toata perioada sarcinii, spre uimirea tuturor
  • /

related posts