Una din cele mai sexy tinere de la Hollywood a aparut neepilata pe picioare la un eveniment monden. Reactia fanilor


In urma cu putin timp, Bella Thorne a participat la premiile American Music Awards si a primit critici pozitive in ceea ce priveste tinuta aleasa. La o privire mai atenta insa, fanii au descoperit un detaliu care i-a distrus aparitia perfecta.


Unul din cei mai vigilenti fani ai Bellei Thorne a observat ca fosta vedeta Disney a mers la cele mai importante premii din industria muzicala americana neepilata pe picioare. Intr-o imagine cu zoom pe gleznele ei, internautul a observat firele de par pe care artista le-a ignorat.

"Bella Thorne e frumoasa si sexy, dar, la naiba, epileaza-ti picioarele!", a scris pe Twitter si i-a dat tag canteretei, care i-a raspuns destul de prompt: "HAHAHA, niciodata", i-a spus ea celui care a observat acest detaliu la aparitia marcata la American Music Awards.
 

Pana nu demult, Bella Thorne era una din cele mai cuminti vedete de la Hollywood. La scurt timp dupa ce a implinit 19 ani insa, a decis sa faca o schimbare si a adoptat nu doar un look mai rebel, ci si o atitudine mai indrazneata. Lumea a inceput sa o compare cu Miley Cyrus si sa spuna ca ea e viitoare fata-rea din Cetatea Filmului.

De altfel, si Miley a aparut neepilata in public pentru a atrage atentia asupra presiunii la care sunt supuse mai ales femeile din showbiz pentru a arata intr-un anumit fel cand marcheaza aparitii mondene.

related posts

Modifică setările cookies