Una dintre cele mai discrete vedete ascunde un corp fenomenal. Kate Beckinsale in bikini la 43 de ani


Actrita din Underworld a impresionat pe toata lumea cu cele mai recente imagini postate pe Instagram. In varsta de 43 de ani, Kate Beckinsale are un trup de supermodel.


Una dintre cele mai discrete, dar si elegante actrite de la Hollywood, Kate Beckinsale nu se lauda prea des cu felul in care arata. Insa in cele mai noi selfie-uri, actrita vrea sa le arate tuturor fanilor ei ca are un trup perfect la 43 de ani.

 

Successfully completed the holiday Rorschach test without seeing a penis or my mother

O postare distribuită de Kate Beckinsale (@katebeckinsale) pe

"Cred ca frumusetea este un dar pe care il ai pentru o perioada si de care te bucuri la maxim, atata vreme cat il ai. Si daca esti norocoasa si ai o fata care sa iti mosteneasca trasaturile, atunci te bucuri ca fiica ta are acest dar. Mama mea a fost o femeie foarte, foarte frumoasa", spunea Kate Beckinsale.

 

Float float and some funny marks on your bum when you get up

O postare distribuită de Kate Beckinsale (@katebeckinsale) pe

Vedeta a vorbit in trecut si despre presiunea la care sunt supuse actritele de a slabi rapid dupa nastere. “Exista o ura obsesiva pentru procesele normale prin care trece corpul omenesc. Sarcina schimba corpul femeii si asa ar trebui. Nu e normal sa arati ca si cum n-ai fi avut un copil imediat dupa ce ai un copil. Eu am fost gigantica dupa ce am avut-o pe Lily [in 1999] – m-am ingrasat vreo 22 de kilograme si nu au disparut pana ce nu am incetat s-o alaptez… Am avut noroc ca Marea Britanie nu era atat de plina de paparazzi pe atunci.”

 

Laughing in bathrooms with friends. Ohhhhhh @italogregorio

O postare distribuită de Kate Beckinsale (@katebeckinsale) pe


Kate nu este doar frumoasa, ci si desteapta. A studiat 3 ani literatura la Oxford si este fluenta in franceza, germana si rusa. Scrie poeme si povestiri pentru care a luat premii in diferite competitii din Anglia in adolescenta.
Intr-una dintre imagini, Kate s-a fotografiat in costum de baie in fata oglinzii, iar in alta fotografie s-a lasat surprinsa in piscina. 

related posts

Modifică setările cookies