Una dintre cele mai frumoase sportive, aparitie sexy! Cum arata tinuta lui Lindsey Vonn


Lindsey Vonn, una dintre cele mai sexy sportive, a fost prezenta la ESPY Awards si a bifat o aparitie care a intors toate privirile.


Frumoasa blonda a ales sa imbrace o salopeta de culoare neagra, insa surpriza tinutei a fost decolteul extrem de decupat si spatele gol, pe langa pantalonul care i-a venit mulat pe picioarele bine tonifiate.

Salopeta neagra nu s-a incadrat in randul tinutelor clasice, avand in vedere ca a fost atat sclipitoare, dar a avut si un top din voal, continuat cu ceea ce poate parea o trena, lunga pana in pamant.

Lindsey a asortat tinuta la o pereche de sandale foarte finute, cu toc inalt si un clutch negru, sclipitor, in timp ce parul l-a avut strans intr-o "coada de peste" frumos stilizata.


Blonda superba in varsta de 31 de ani a castigat doua medalii la Jocurile Olimpice din Vancouver 2010.  Ea a castigat medalia de aur la ciclism montan si medalia de argint la super-slalom. Este prima femeie de origine Americana care a castigat medalia de aur la proba de ciclism montan. Lindsey a castigat doar aceste doua medalii deoarece nu a mai putut concura in urma unor accidentari.

FULLSCREEN
Una dintre cele mai frumoase sportive, aparitie sexy! Cum arata tinuta lui Lindsey Vonn
  • /


related posts