Una dintre cele mai sexy vedete a recunoscut adevarul despre frumusetea ei. Cate operatii are si ce si-a modificat


Sotia lui John Legend, una dintre cele mai exotice si mai admirate prezente de la Hollywood a recunoscut ca are numeroase interventii estetice facute pentru a arata asa. Nasul, fruntea, dintii, buzele, toate sunt infrumusetate cu ajutorul bisturiului.


"Totul este fals, mai putin obrajii", a marturisit focoasa bruneta complimentata adesea pentru faptul ca arata extraordinar de bine. Desi pana acum nu a comentat acest subiect, se pare ca si-a facut o multime de "imbunatatiri" fizice, iar acum o parte dintre fanele sale se arata dezamagite.

Cea mai bizara operatii pe care vedeta a povestit ca si-a facut-o a fost aceea de scoatere a grasimii de la subsoara, din dorinta de a-si face mainile sa para mai lungi. 

"Mi-am scos o parte din subrat, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am facut. E un mare secret, dar nu imi pasa. A fost in urma cu aproximativ 9 ani", le-a spus Chrissy celor de la Refinery29, adaugand: "M-a ajutat sa ma simt mai bine imbracata in rochii, m-am simti mai increzatoare. Nu am niciun regret, sincer".


Desi acum este privita  ca una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, bruneta a povestit ca a trecut printr-un moment jenant, in trecut. Unul dintre brandurile pentru care lucra a trimis-o acasa, motivand ca este grasa: " Eram pe scaun, la machiaj, cand un reprezentant al lor m-a intrebat daca imi poate face o poza. Apoi au trimis imaginea la agentia mea, iar ei m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa plec imediat, chiar de la machiaj, pentru ca sunt grasa si trebuie sa mi se ia masurile din nou".

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 


 

FULLSCREEN
Una dintre cele mai sexy vedete a recunoscut adevarul despre frumusetea ei. Cate operatii are si ce si-a modificat
  • /

related posts

Modifică setările cookies