Unde a disparut barbatul sexy de altadata? Cum arata in prezent Val Kilmer, starul din "Batman Forever"


Keanu Reeves, Steven Seagal si Don Johnson sunt doar cativa dintre actorii filmelor de actiune din anii '80 cu care timpul a fost nemilos. Cu parere de rau trebuie sa recunoastem ca nici Val Kilmer n-a imbatranit prea frumos...


In ciuda frizurii lui de tip "tepi de arici" din "The Ghost and The Darkness", Val Kilmer reusea sa grabeasca pulsul doamnelor si domnisoarelor atunci cand aparea pe micile sau marile ecrane.

La 17 ani de la aceasta pelicula si la 18 ani de cand aparea in "Batman Forever", unul dintre cele mai memorabile roluri ale sale, Kilmer este de nerecunoscut.

Cu burta mare, plete blonde si barbie dubla, Val nu mai pare ca are nimic in comun cu actorul cu corp sexy si tonifiat care innebunea femeile in filmele de actiune din anii '80.

Ne veti spune ca la 53 de ani este normal sa nu mai aiba tocmai fizicul de acum 20 de ani. George Clooney are 52 de ani si este, spunem noi, un exemplu mult mai bun despre cum sa imbatranesti frumos.

Pe de alta parte, in ciuda faptului ca nu este tocmai in cea mai buna forma fizica, pe Kilmer nu l-au ocolit proiectele cinematografice. Anul trecut a jucat intr-un scurt-metraj al regizorului Harmony Korine, iar in 2010 a jucat intr-un film regizat de Francis Ford Coppola, "Twixt".

Anul viitor, Kilmer isi va imprumuta vocea pentru o animatie Disney si, in paralel, va lucra la debutul sau regizorul, un film despre Mark Twain.

Ce parere ai despre transformarea actorului? Iti asteptam opinia in sectiunea de comentarii!

related posts

Modifică setările cookies