Unde au disparut patratelele lui Taylor Lautner? Actorul nu mai arata ca in "Twilight"


Faptul ca a primit rolul lui Jacob in seria filmelor "Twilight" i-a schimbat radical viata si l-a transformat peste noapte din copil-vedeta, in star international. Pentru a aparea in film, a facut sacrificii enorme, care l-au propulsat la Hollywood.


Era doar un pusti cand a primit rolul lui Jacob in celebrele filme Twilight si, din cauza faptului ca avea corpul inca in crestere, a fost pe cale sa piarda rolul.

Mai exact, dupa lansarea primului film, producatorii s-au intrebat daca Taylor va putea sa mai joace in cea de-a doua parte, avand in vedere ca Jacob se transforma in varcolac, iar corpul lui trebuia sa capete un aspect mai musculos si mai atragator.

Dorindu-si enorm sa faca parte in continuare din acest proiect, Lautner le-a promis tuturor ca va incepe un program intensiv la sala de sport, ca isi va schuimba alimentatia si ca se va transforma pentru a fi perfect pentru rol, ceea ce a si facut.

In 'New Moon", Taylor era alt om, iar fanele au apreciat la maxim transformarea sexy prin care a trecut: dintr-un pusti slabut si neatragator, actorul isi etala acum patratele si abdomenul de fier, exact asa cum era descris Jacob in seria de carti ale autoarei Stephanie Meyer.

La 2 ani de la incheierea filmarilor insa, actorul nu mai are acelasi corp rupt parca din reviste, iar silueta lui revina la cea a unui tanar obisnuit de 22 de ani.

VEZI IMAGINI RECENTE CU ACTORUL, FARA TRICOU, AICI.

Ce parere ai despre felul in care arata cum? Ti se mai pare la fel de atragator?

related posts

Modifică setările cookies