Unde iesim in weekend. Cele mai importante evenimente ale sfarsitului de saptamana 11-13 aprilie 2014


Sfarsitul saptamanii ne prinde pe la targuri in goada dupa cadouri, insa nu uitam sa ne distram la unul dintre evenimentele ce au loc seara in cele mai tari cluburi din tara.


Vineri, 11 aprilie 2014

Sambata, 12 aprilie 2014

Duminica, 13 aprilie 2014

 

VEZI GALERIA FOTO AICI

 

Vineri, 11 aprilie 2014

Targul de Florii si de Pasti de la Hanul Manuc, Bucuresti

Pentru ca de Pasti obisnuim sa oferim celor dragi cadouri, Targurile Excelsior organizeaza cu acest prilej un targ in zona centrala a Bucurestiului. In cadrul acestuia vei putea alege cele mai potrivite dulciuri si hainute, create de artisti romani.
Pentru mai multe detalii despre eveniment, viziteaza pagina de Facebook a targului: Targul de Florii si de Pasti de la Hanul Manuc

Local Gathering with Ian F / Funk E / Zotist / Charlie / Dan Albert, Boom Box, Galati

Cei de la Local Gathering ajung in weekend-ul acesta la Galati cu cativa dintre cei mai buni DJ romani. Invitatul special este Ian F, unul dintre DJ casei de productie Jesus Loved You.

Pret bilet 10 lei pana in ora 00.00, 20 dupa

Mai multe informatii despre petrecere gasesti pe pagina de Facebook dedicata evenimentului: Local Gathering with Ian F / Funk E / Zotist / Charlie / Dan Albert

Ali Nasser//Ralou Babiss//Pais, Club Eden, Bucuresti

Vineri la Eden isi dau intalnire 3 dj energici care iti vor asigura o seara incendiara. Ali Nasser este cel care va asigura calitatea muzicii si te va purta printr-o calatorie deep-house.

Detalii despre petrecere gasesti aici: Ali Nasser//Ralou Babiss//Pais

Origami Sound 2 Years Anniversary: Day 1 feat. Sinjin Hawke, Studio Martin, Bucuresti

Origami Sound implineste 2 ani de petreceri elecro si vor sarbatori cum stiu ei mai bine: cu o mega petrecere. Cu aceasta ocazie, trupa de soc ii au ca invitati pe Sinjin Hawke, Remember Me, ViLLΛGE & Herne.

Vezi detalii despre eveniment aici: Origami Sound 2 Years Anniversary: Day 1 feat. Sinjin Hawke [Pelican Fly, ES] 



Sambata, 12 aprilie 2014

Atelier de creatie pentru Prichindei, Alandala, Bucuresti

Atelierul de creatie pentru prichindei este deja o traditie in Cafeneaua Alandala. Acestea au loc in fiecare sambata, incepand cu ora 15.

Vezi aici mai multe detalii despre program: Ateliere de Creatie pentru Prichindei

"Cum va place" de William Shakespeare, Teatrul National Cluj Napoca

Piesa de teatru este o adaptare a lucrarii scrise de William Shakespeare. Din distributie fac parte Radu Largeanu, Miron Maxim, Anca Hanu, Sanziana Tarta.

Pentru detalii despre pretul biletelor si ora de incepere a spectacolului vezi pagina de Facebook a evenimentului: "Cum va place"


Boutique Cliche - ediția a 5-a, Inspayer Batistei, Bucuresti

Moda, rafinament, eleganta si feminitate. Boutique Cliche este targul in care gasesti hainute, accesorii elegante dar si oferte la cursuri de dans spre exemplu.

Intrarea este gratuita. Mai multe detalii despre targ gasesti pe pagina evenimentului: Boutique Cliche - ediția a 5-a


 

Duminica, 13 aprilie 2014

 


ALEXANDRINA - Lansare "Flori de Spin", Sala Capitol, Timisoara

Asteptat de fani timp de aproape 5 ani, noul material discografic, "Flori de Spin" este un punct de cotitura in muzica Alexandrinei, fiind un album produs 100% de ea, compozitiilor si versurilor proprii adaugandu-li-se si orchestratia originala, updatata la sonoritatile contemporane.

Pe langa cele patru single-uri aparute deja, "Orasul Umbre", "Pijamale reci","Flori de spin" si "Spre sud" albumul contine atat piese mai vechi, cunoscute de public din concerte, precum Avionul de aur, Te simt, Cea mai frumoasa parte din lume cat si piese noi.

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo). Vezi mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook a evenimentului: ALEXANDRINA - Lansare "Flori de Spin"

Garage Sale, Alandala, Bucuresti

Duminica asta la Alandala se tine targul lunar Garage Sale. Cei aflati in cautare de comori pot gasi aici hainute si accesori la preturi mici.

Targul incepe la ora 14:30 si tine pana la ora 19:00. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de Facebook a evenimentului Garage Sale
 

  • Unde iesim in weekend. Cele mai importante evenimente ale sfarsitului de saptamana 11-13 aprilie 2014

related posts

Modifică setările cookies