Uneori e chiar mai sexy decat fiicele ei.Kris Jenner, bunica cu iubit cu 25 de ani mai tanar si garderoba de adolescenta


Are 60 de ani, dar se poarta ca o adolescenta indragostita. Despartita de Bruce Jenner, sotul care intre timp a devenit femeie, Kris Jenner iubeste un barbat cu 25 de ani mai tanar, pe care il "poarta" cu ea peste toc, ca un accesoriu de pret :)


Mama surorilor Kardashian/Jenner este, de departe, cea mai sexy bunica de la Hollywood. Fiind inconjurata mereu de oameni tineri si energici, Kris refuza si ea sa imbatraneasca. Desi recunoaste ca din cand in cand mai apeleaza la mici retusuri in cabinetul medicului estetician, Kris Jenner arata mult mai tanara decat este in realitate.

Vedeta a recunoscut ca si-a facut o noua operatie estetica special pentru a arata bine la nunta fiicei sale, Kim Kardashian. Kris si-a justificat interventia prin faptul ca avea nevoie de "imbunatatiri" la nunta.

Desi sunt destul de multi si cei care o critica pentru faptul ca nu se imbraca "adecvat" varstei sale, Kris nu tine cont de rautati si poarta hainele in care se simte bine.

Mama a sase copii si bunica la inca 4, Kris Jenner se imbraca la fel de provocator ca fiicele sale adolescente.

Matroana clanului Kardashian sustine insa ca pentru a arata asa la 60 de ani munceste incredibil de mult. "Incerc sa ma antrenez cat de des pot si mananc sanatos", a marturisit ea intr-un nou interviu pentru revista "Heat". "Ma trezesc la 4.30 in fiecare zi si fac exercitii fizice. Sunt o gurmanda si imi place sa mananc, asa ca asta e o problema pentru mine", a mai spus ea.

Casatorita de doua ori, Kris Jenner este creierul din spatelele tuturor afacerilor intreprinse de membrii familiei sale, emisiunile de reality-show, dar si celelalte proiecte fiind supervizate direct sau din umbra de aceasta.

FULLSCREEN
Uneori e chiar mai sexy decat fiicele ei.Kris Jenner, bunica cu iubit cu 25 de ani mai tanar si garderoba de adolescenta
  • /

related posts

Modifică setările cookies