Unul din cei mai duri actori de la Hollywood s-a umplut si mai tare de muschi. Cum arata Tom Hardy in cel mai nou serial


A creat o adevarata isterie pe internet dupa ce au aparut poze nud cu el din serialul "Taboo". Acum, Tom Hardy apare in toata splendoarea, intr-un trailer oficial al proiectului care se va lansa pe postul FX la inceputul anului 2017..


De la un tanar rebel, la cel mai popular star de film al anului 2015. Tom Hardy a impresionat in productii mari precum Inception, Eroi de Legenda, The Revenant si Mad Max: Fury Road. Acum insa, isi canalizeaza atentia si asupra micului ecran si colaboreaza cu Ridley Scott pentru a lansa un serial de aventura.

In "Taboo", Tom Hardy apare plin de muschi, cu o multime de tatuaje la vedere, explicand ca s-a intors din Africa schimbat dupa ce a vazut acolo.

Imaginile au provocat din nou isterie in randul fanelor sale, care asteapta orice ocazie de a-l admira pe starul cu trecut tumultuos. Anul acesta, actorul de 37 de ani a dezvaluit lucruri mai putin frumoase din trecutul sau intunecat.

In tinerete, Hardy a fost dependent de droguri si alcool si a dus o grea batalie pentru a scapa de aceste doua vicii. Si-a revenit insa si acum este un om nou, femeia din viata lui fiind unul dintre factorii motivatori care il ajuta sa se mentina pe linia de plutire: Charlotte Riley.

related posts

Modifică setările cookies