Unul dintre cei mai ravniti barbati celebri este de nerecunoscut. A pierdut lupta cu timpul si cu operatiile estetice


Mickey Rourke este unul dintre actorii care au suferit cele mai mari transformari fizice. La 64 de ani, ravnitul barbat celebru arata complet diferit de cel care facea furori in "9 saptamani si jumatate".


Mickey Rourke, un mare iubitor de animale, a fost fotografiat zilele trecute in timp ce se afla pe strazile din Beverly Hills, in compania unuida dintre catei sai, Pomeranian #1, asa cum l-a numit chiar actorul.

Asemeni divelor care isi plimba animalele dew companie in poseta, Rourke a aparut nestingherit si le-a zambit amabil fotografilor, afisand un look pe care fanii sai il stiu deja.

Imbracat in haine tineresti, cu blugi mulati si tricou decoltat, actorul mai seamana foarte putin cu starul sexy din trecut, in special dupa ce si-a facut mai multe operatii estetice la care a renuntat ulterior.

Mickey tine o legatura stransa cu fanii sai, prin intermediul contului de Instagram, unde nu conteneste sa le arate fiecare animal de companie pe care il are.

Fost boxer, Mickey Rourke inca petrece timp in sala de sport, tinand sa aminteasca celor care il indragesc ca inca munceste pentru a avea un fizic musculos.

 

#1 in the house ????

A photo posted by MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_) on

FULLSCREEN
Unul dintre cei mai ravniti barbati celebri este de nerecunoscut. A pierdut lupta cu timpul si cu operatiile estetice
  • /

related posts

Modifică setările cookies