Usain Bolt si iubita lui jamaicana, in baie de sampanie. Cum au fost pozati cei doi


Cel mai rapid om din lume si iubita lui fac ravagii atunci cand apar impreuna. Desi a fost pozat, in repetate randuri, in compania altor domnisoare decat Kasi, jamaicana care ii este iubita oficiala, tanara nu a parut sa aiba o problema cu asta, iar relatia lor a mers mai departe.


De la retragerea din competitiile sportive, Usain isi petrece timpul tinand-o dintr-o distractie in alta. Asa ca pentru ziua lui de nastere nu putea ramane discret.

La implinirea a 31 de ani, sportivul a facut ceea ce stie el mai bine si s-a sarbatorit in compania prietenilor, intr-o adevarata baie de sampanie.

Iubita sa a tinut sa ii ureze la multi ani si in mod public, iar descrierea fotografiei pe care a postat-o pe internet arata clar faptul ca frumoasa bruneta a trecut peste toate infidelitatile lui Bolt.

"Legenda...Cea mai fericita zi de nastere pentru cel mai modest, altruist, muncitor si motivant om pe care il cunosc. In fiecare zi ma simt cea mai norocoasa femeie, pentru ca te am in viata mea. Nu esti nimic mai putin decat uimitor. Te iubesc si tine minte: in fiecare zi, stralucim!" " 


 

What time to be alive ???????????????? @ghmumm shower ????????????⚡️#BirthdayVibe #blessed ##GiveThanks

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on


In ciuda reactiilor negative de care a avut parte dupa ce si-a inselat iubita, Usain Bolt nu pare nici el prea afectat. Dimpotriva chiar, lucrurile stau foarte bine in viata lui, cel putin din punct de vedere amoros. :)

related posts

Modifică setările cookies