Va aduceti aminte de Erin Brockovich? Catherine Zeta-Jones e varianta ei din 2012


Actrita galeza i-a imitat look-ul Juliei Roberts in noul ei film. Sa speram ca va fi de bun augur si ca ii va aduce si ei mult-ravnita statueta.


Acum 12 ani Julia Roberts facea un rol memorabil interpretand-o pe Erin Brocckovich, o mama singura, somera, cu un sutien push-up obraznic si o limba ascutita.

Anul acesta, Catherine Zeta-Jones, cunoscuta pentru aparitiile ei glam, a adoptat acelasi look trashy, cu o peruca roscata si un decolteu cel putin la fel de adanc ca si al predecesoarei ei. Actrita de 42 de ani joaca in filmul “Lay The Favourite”, unde o interpreteaza pe Tulip Heimowitz, o chelnerita care intra in lumea pariorilor profesionisti din Las Vegas. Vezi cum s-a transformat pentru noul rol.

Rolul e primul acceptat de Catherine de la diagnosticul de cancer al sotului ei, Michael Douglas, si de cand ea insasi a fost diagnosticata cu tulburare bipolara.

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 58.000 in club. Intra si tu 

Vezi cum joaca Catherine Zeta-Jones in The Rebound pe www.Voyo.ro la abonament! 7 zile gratis, 250 de filme, doar 3 Euro+TVA. Let’s Voyo!

In film, care va avea premiera anul acesta, mai joaca Bruce Willis, Rebecca Hall si Vince Vaughn.

Citeste si: Catherine Zeta-Jones, actrita care nu imbatraneste niciodata! Cum arata acum 20 de ani
 

  • Va aduceti aminte de Erin Brockovich? Catherine Zeta-Jones e varianta ei din 2012

related posts

Modifică setările cookies