Va mai amintiti de actrita care juca rolul mamei lui Stifler din American Pie? Ce mai face si cum arata acum Jennifer Coolidge


Era idealul de frumusete al baietilor din "American Pie" si mai toti si-ar fi dorit ca ea sa nu fie mama prietenului lor Stifler. Toti isi doreau sa o cunoasca intr-o alta circumstanta si sa ajunga sa aiba o relatie cu ea.O femeie cu foarme voluptoase si cu un chip placut i-ar fi placut oricarui barbat, dar mai ales unor tineri care abia intrau in viata.


Jennifer Coolidge, desi acum are 51 de ani este la fel de frumoasa, iar formele sale nu s-au schimbat mai deloc. Este adevarat ca nu are chiar dimensiunile perfecte, dar formele sale curbate sunt apreciate de o multime de barbati. Actrita este si ea destul de mandra de felul in care arata, iar tinutele pentru evenimente si le alege astfel incat sa o avantajeze. Decolteuri, rochii stramte si culori puternice, toate acestea ii vin de minune frumoasei actrite.


O fire amuzanta si mereu energica, Jennifer a interpretat niste roluri memorabile in comedii de succes ca "A Cinderella Story" sau "Legally Blonde" si de fiecare data a reusit sa castige si mai multa admiratie din partea fanilor sai.Anul acesta, Jennifer a va aparea pe micile ecrane in comedia "Austenland" si va interpreta rolul lui Miss Elizabeth Charming. Scenariul filmului este scris in jurul unei femei care obsedata de productia BBC, "Pride and Prejudice", pleaca si ea in cautarea gentlemanului perfect.


Ce parere aveti despre Jennifer Coolidge? Vi se pare ca timpul a schimbat-o sau ea este cea care detine secretul tineretii eterne?

related posts

Modifică setările cookies