Valentina Pelinel iti spune ce trebuie sa faci ca sa arati mereu bine. La ce truc apeleaza ea pentru a fi sexy – EXCLUSIV


La 32 de ani, este o adevarata femeie in CTRL: lucreaza de la 15 ani si continua sa aiba succes, are un corp perfect si este un adevarat model de stil de viata sanatos. Mai mult decat atat, este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, asa ca am intrebat-o ce trebuie sa faca o reprezentanta a sexului frumos ca sa fie sexy.


Sursa foto: FHM

Se numara printre primele modele din Romania care au cunoscut succesul international si a pasit pe unele dintre cele mai importante podiumuri din lume, motiv pentru care am considerat ca sfatul ei este extrem de relevant. Am intrebat-o deci pe Valentina ce crede ea ca trebuie sa faca o femeie pentru a arata intotdeauna bine.

Cum sa-ti inveti copilul sa aiba incredere in aspectul lui fizic

"Consider ca un atu foarte important este zambetul. Adica trebuie sa fii fericit, indiferent de probleme sau greutati. Daca zambesti, unu, treci mai usor peste probleme, si doi, emani energie pozitiva", ne-a raspuns Valentina in exclusivitate.

Daca acum crede ca zambetul este cel mai important si este increzatoare in aspectul ei fizic, Valentina nu s-a bucurat mereu de aceasta atitudine.

Ea a recunoscut chiar ca in adolescenta a facut fata cu greu carcotelilor colegilor.

"Eram foarte complexata pentru ca eram inalta si slaba. Mereu ma intrebau colegii – 'Stii cum e aerul pe sus?' La un moment dat, purtam care doua perechi de pantaloni ca sa arat si eu mai bine", a declarat Valentina.

Intre timp, lucrurile s-au schimbat, iar aspectul sau fizic a devenit un atu. Masurile de invidiat au facut-o sa devina un manechin de talie internationala, extrem de apreciat, de la care avem ce invata.

related posts

Modifică setările cookies