Valeria Lukyanova e istorie! Cum arata cea mai noua papusa umana


Dupa ce a pozat cu o barba lunga de un metru si trupul acoperit de gandaci, Valeria Lukyanova, cea mai cunoscuta Barbie umana, si-a pierdut din admiratori. Din urma vine o alta papusa in dimensiuni reale insa.


Ati auzit, probabil, de Valeria Lukyonova, modelul ucrainean care s-a supus de bunavoie unui numar exagerat de operatii estetice pentru a arata ca o papusa Barbie in dimensiuni reale. Ei bine, dupa cateva decalartii socante si o serie de pictoriale bizare, Valeria si-a pierdut popularitatea.

Acum, o noua papusa umana ia cu asalt showbizul international si uimeste prin aspectul ei fizic alterat pana la cel mai mic detaliu: Alina Kovalevskaya. Tanara de 21 de ani din Ucraina a fost prietena cu Valeria, insa relatia s-a racit dupa ce nou-venita a inceput sa devina tot mai faimoasa.

Alina face furori pe YouTube si pe site-urile de socializare rusesti si este asaltata de fanii care ii cer autografe, mesaje, ba chiar o cer in casatorie. Tanara spune insa ca inca isi asteapta jumatatea. 

Atat despre Alina, cat si despre Valeria, oamenii spun ca au fost lovita de "microbul Barbie" si ca e incredibil cum in acesta parte a Europei tot mai multe femei isi modifica trupul pentru a semana cu papusa atat de indragita in intreaga lume.

Daca Alina sau Valeria seamana mai bine cu aceasta jucarie, ramane sa ne spui tu? Ce parere ai despre nou venita? Arata intr-adevar ca o papusa vie?

related posts

Modifică setările cookies