Vanatoarea de soti a inceput. Mireasa minora, surprinsa de fotografi alaturi de doi pensionari. Cum arata barbatii pe care a pus ochii


La numai 2 ani si jumatate de la casnicie, mireasa minora, Courtey Stodden, si actorul din "Dosarele X", Doug Hutchison, au decis sa puna punct mariajului si sa o apuce pe cai diferite. Dupa o scurta relatie cu un barbat de varsta ei insa, tanara s-a intors la vechile metehne.


"Cred ca diferenta de varsta si lipsa mea de experienta au avut un rol important in divortul nostru. De asemenea, este vorba si de viata sexuala. Nu am de gand sa mint, sunt o femeie tanara care vrea sa aiba tot felul de experiente sexuale, iar el este un barbat in varsta care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Eu vroiam mai mult sex", a marturisit fosta mireasa minora dupa divort.

Se pare insa ca, intre timp, Courtney si-a reconsiderat afirmatiile si si-a dat seama ca tot langa un barbat matur isi poate gasi adevaratul drum in viata.

Astfel, ea s-a lasat fotografaiata alaturi nu de unul, ci de doi barbati in varsta, in cadrul unei petreceri date in cinstea premiilor Oscar.

Imbracata sexy, intr-o rochie neagra, stralucitoare, de dimensiunile unui tricou, Courtney si-a dat seama ca e momentul sa le reaminteasca celor din jur faptul ca este o femeie libera. Astfel, a inceput sa socializeze cu ceilalti invitati ai petrecerii si s-a lasat chiar fotografiata alaturid e acestia.

Cum nu este suficient de cunoscuta incat sa primeasca invitatii la evenimente cu staif si ticsite cu nume mari ale Hollywood-ului, Courtney a ajuns insa doar la un party organizat de veteranul Norby Walters. Ea s-a pozat cu barbatul si alti prieteni de-ai sai, trecuti de prima tinerete, si si-a etalat calitatile fizice in fata tuturor.

Ce parere ai despre felul in care arata mireasa minora si despre tinuta aleasa pentru eveniment? Dar despre barbatii cu care s-a fotografiat? Crezi ca va ajunge vreunul sa ii fie sot?

FULLSCREEN
Vanatoarea de soti a inceput. Mireasa minora, surprinsa de fotografi alaturi de doi pensionari. Cum arata barbatii pe care a pus ochii
  • /

related posts

Modifică setările cookies