Vanessa Hudgens, picioare perfecte si un outfit spectaculos. Cum le-a atras atentia paparazzilor


La cea mai recenta aparitie, Vanessa Hudgens s-a autodepasit la capitolul tinuta si i-a determinat pe toti sa intoarca privirile. Vedeta a aratat spectaculos intr-o zi obisnuita din viata ei!


Ii place sa-si puna in evidenta picioarele in cele mai scurte perechi de pantaloni. Vanessa Hudgens a fost surprinsa de paparazzi intr-un combinezon din blugi, pe care l-a completat cu sandale maro in stilul anilor '80 si o geanta de umar.

Cu parul ondulat lasat sa-i cada in valuri, pe umeri, si o pereche de ochelari de soare la ochi i-a atras in mod evident pe paparazzi, care s-au grabit sa o pozeze din toate unghiurile. Mai ales cand a coborat din masina le-a oferit o priveliste de senzatie, care circula acum pe internet.

De altfel, Vanessa a devenit, mai nou, o mare fana a combinezoanelor, ei fiind surprinsa de angajatii publicatiilor mondene intr-o alta astfel de tinuta, neagra, fixata in talie cu un cordon subtire. Ca de obicei, a aratat senzational si i-a incantat pe fanii ei cu aparitiile normale.

related posts

Modifică setările cookies