Vedeta-cameleon. Dupa 300 de interventii estetice, Pete Burns a murit. Ce i-a cauzat sfarsitul


Par in toate culorile, buze imense, o fata extrem de sculptata si piele intinsa ca de cauciuc: acestea sunt trasaturile care l-au definit pe Pete Burns, unul din cei mai controversati artisti din Marea Britanie.


La numai 57 de ani, unul din cei mai controversati artisti ai Angliei a murit pe neasteptate, in urma unui atac cardiac. Devenit cunoscut datorita trupei Dead or Alive, al carei solist si compozitor a fost incepand cu anul 1980, Pete s-a aratat nemultumit de aspectul lui fizic si a decis sa urce pe masa de operatii pentru a se transforma intr-un personaj unic in industria de divertisment.  

Victima a operatiilor estetice, el si-a creat propriul format de emisiune, numindu-l "Pete Burns’s Surgery nightmares" in care a prezentat povestea sa, dar si a altor persoane care au suferit numeroase operatii estetice. Pe parcursul show-ului TV, Burns a aparut de fiecare data intr-o alta tinuta excentrica, cu o alta culoare la par, reusind sa socheze de fiecare data.

In cadrul proiectului, artistul a invitat persoane care au avut parte de tot felul de complicatii din cauza operatiilor, vorbind el insusi despre cosmarul prin care a trecut din cauza obsesiei de a arata bine. La 57 de ani, el trecuse deja prin 300 de interventii chirurgicale si, intr-un interviu mai vechi, spusese ca la 80 de ani isi doreste ca "Dumnezeu sa nu ma mai recunoasca".

Pete Burns se pregatea sa lanseze un nou album, cand inima i-a cedat. Decesul a fost confirmat de managerul trupei, care a scris pe retelele de socializare: "Cu mare tristete trebuie sa va anuntam ca iubitul nostru Pete a murit brusc ieri din cauza unui atac de cord".

Neoficial, se zvoneste ca si numarul mare de interventii a fost responsabil pentru decesul starului. De altfel, in trecut el s-a confruntat cu mari probleme de sanatate din cauza operatiilor: lichidul pe care si l-a pus in buze a migrat catre pometi si restul fetei, iar alte scurgeri  de substante au ajuns in ficat, plamani si alte zone ale corpului.

La un moment dat, Pete a fost pe moarte din cauza unei operatii esuate: "Mi-au iesit niste puncte negre pe piele, iar urmatorul lucru pe care mi-l amintesc e ca mi-am sunat soferul si i-am spus ca mi-e rau". Starul si-a revenit atunci miraculos, insa nu a mai putut sa sfideze moartea inca o data, acum.

FULLSCREEN
Vedeta-cameleon. Dupa 300 de interventii estetice, Pete Burns a murit. Ce i-a cauzat sfarsitul
  • /

related posts