Vedeta-cameleon: Transformarile socante pe care le-a suferit Pete Burns de-a lungul timpului. Cum arata acum


Par in toate culorile, buze imense, o fata extrem de sculptata si piele intinsa ca de cauciuc: acestea sunt trasaturile care definesc o bine cunoscuta vedeta din Marea Britanie care a ajuns subiect de glume datorita transformarilor sale repetate.


Pe numele lui natural Pete Burns, artistul englez a devenit cunoscut datorita trupei Dead or Alive, al carei solist si compozitor a fost incepand cu anul 1980.

Prezenta excentrica in peisajul divertismentului european, Pete s-a aratat nemultumit de aspectul lui fizic si a decis sa urce pe masa de operatii pentru a se transforma intr-un personaj unic in industria de divertisment. Casatorit cu femeia care s-a ocupat de coafurile lui pana in anul 2006, Pete a decis sa se desparta de ea si sa isi recunoasca adevarata orientare sexuala, hotarare care a iscat o multime de controverse in perioada respectiva.

Este greu de recunoscut fara machiajul strident. Marlyn Manson, asa cum rar ai ocazia sa il vezi - FOTO

Dupa divort, Pete Burns a participat la Celebrity Big Brother unde a ocupat locul cinci, emisiune pe parcursul careia a fost implicat in numeroase scandaluri cu ceilalti participanti, printre care si Traci Bingham, fosta actrita din Baywatch.

Victima a operatiilor estetice, el si-a creat propriul format de emisiune, numindu-l "Pete Burns’s Surgery nightmares" in care a prezentat povestea sa, dar si a altor persoane care au suferit numeroase operatii estetice. Pe parcursul show-ului TV, Burns a aparut de fiecare data intr-o alta tinuta excentrica, cu o alta culoare la par, reusind sa socheze mereu.

In cadrul proiectului, artistul a invitat persoane care au avut parte de tot felul de complicatii din cauza operatiilor, vorbind el insusi despre cosmarul prin acre a trecut din cauza obsesiei de a arata bine.

FULLSCREEN
Vedeta-cameleon: Transformarile socante pe care le-a suferit Pete Burns de-a lungul timpului. Cum arata acum
  • /

related posts