Vedeta care a aparut acoperita numai de benzi pe covorul rosu. Ce a patit cand i s-a rupt "rochia"


Phoebe Price, "o vedeta de categoria D", asa cum o numeste Huffington Post, isi castiga existenta prin aparitii controversate la evenimente mondene. Desi de ani buni se straduieste sa urce in ierarhia de la Hollywood, vedeta se vede nevoita sa se multumeasca cu putin.


In varsta de 43 de ani, Phoebe Price a aparut la o expozitie de ...."arta" pentru gusturi indoielnice imbracata intr-o tinuta alcatuita din benzi. Pe langa faptul ca de abia ii acopereau partile esentiale, benzile au si cedat sub presiunea corpului vedetei. Paparazii au surprins totul: asistentele lui Phoebe i-au venit in ajutor si i-au lipit benzile chiar in fata camerelor de fotografiat.

Pe cand era mai tanara, Phoebe a reusit sa castige o auditie si sa apara in popularul (pe atunci) serial "Dosarele X", alaturi de David Duchovny si Gillian Anderson. Din pacate pentru ea insa, cariera nu i-a inflorit dupa acest mic rol, si inca de atunci se straduieste sa intre cum se cuvine sub lumina reflectoarelor.

Si cum industria divertismentului este dura, modelul cu aspiratii de actrita este dispusa sa apeleze la orice truc pentru a se propulsa in randul vedetelor de categorie A de la Hollywood.

Astfel, ea se lasa fotografiata in orice ipostaza si nu se sfieste sa imbrace rochii cu taieturi adanci si potential ridicat de accident vestimentar. 

FULLSCREEN
Vedeta care a aparut acoperita numai de benzi pe covorul rosu. Ce a patit cand i s-a rupt "rochia"
  • /

related posts

Modifică setările cookies