Vedeta care a facut din lenjeria intima la vedere un lucru firesc. Cele mai controversate aparitii ale Bellei Hadid


In urma cu doi ani, Bella Hadid traia in umbra surorii ei mult mai faimoase, Gigi. Intre timp, lucrurile s-au schimbat, iar Bella a egalat-o in popularitate pe frumoasa Gigi, fiind un nume la fel de sonor in lumea modellingului. Momentul ei de glorie a fost anul trecut la Cannes, cand o rochie rosie a transformat-o in sex simbol peste noapte.


De la rochia rosie pana in prezent, stilul Bellei Hadid s-a schimbat radical. Modelul in varsta de 20 de ani a adoptat piese din ce in ce mai indraznete, ajungand astfel in topul celor mai sexy tinere din showbiz. Insa in ultima perioada Bella pare ca s-a intrecut pe sine insasi. Aproape ca nu mai exista aparitie a ei in public in care sa nu isi arate lenjeria intima.

A vrut sa ramana zeita covorului rosu la Cannes si in 2017, asa ca a avut inca doua aparitii controversate, cu lenjeria intima etalata.


Si in timpul liber se imbraca la fel de provocator. 

Bella Hadid a practicat echitatia si visul ei era sa participe la Olimpiada de la Rio, 2016. Din pacate, a trebuit sa isi intrerupa antrenamentele dupa ce in 2012 a fost diagnosticata cu boala Lyme, alaturi de mama si fratele sau.

Vezi cele mai controversate imagini cu Bella Hadid mai jos, in GALERIA FOTO!

FULLSCREEN
Vedeta care a facut din lenjeria intima la vedere un lucru firesc. Cele mai controversate aparitii ale Bellei Hadid
  • /


related posts