Vedeta care ar face orice ca sa scape de riduri. Cine e si cum arata dupa ce si-a dat masca jos


La 51 de ani, are un corp de 30 si isi doreste ca si chipul sau sa arate la fel de tanar. Din pacate, in ciuda operatiilor estetice de pana acum, ridurile nu au disparut complet.

Tag-uri: #Lisa Rinna #masca

Sursa foto: Instagram/ Lisa Rinna

Asa ca Lisa Rinna a apelat la ultima tehnologie din domeniu in speranta ca va da timpul inapoi. Vedeta le-a aratat fanilor sai de pe Instagram ce eforturi face ca sa scape de riduri. "Acum am oficial 29 de ani", a scris plina de speranta Lisa, in momentul in care si-a pus masca-minune pe fata.

Ca sa le satisfaca curiozitatea fanilor, vedeta a postat si o imagine cu chipul sau dupa tratament. Numai ea stie daca a avut vreun efect sau nu :)

Actrita a recunoscut in trecut ca a cam exagerat cu operatiile estetice, iar acum e in cautare de metode mai putin invazive de infrumusetare. "La varsta mea, trebuie sa arati bine ca sa mai ai de lucru. Uneori avem nevoie de imbunatatiri", a spus Lisa, care a avut de suferit mai ales din cauza buzelor deformate de la colagen. Cu toate ca a fost posesoarea unor buze apetisante, ea a inceput la scurt timp de la lansarea in showbiz sa si el mareasca, pana in 2011, cand si-a facut o noua operatie ca sa si le micsoreze.

FULLSCREEN
Vedeta care ar face orice ca sa scape de riduri. Cine e si cum arata dupa ce si-a dat masca jos
  • /

related posts

Modifică setările cookies