Vedeta care nu s-a machiat timp de doi ani. Motivul pentru care a renuntat complet la orice transformare fizica


A trecut ceva timp de cand Alicia Keys a decis sa renunte complet la machiaj, iar fanii ai reactioneaza extrem de bine la fiecare aparitie a divei in public.


Dupa ce a declarat razboi fardurilor si sedintelor de infumusetare ,,artificiala", Alicia Keys a trecut prin tot felul de etape, in paginile publicatiilor de presa din intreaga lume.

In timp ce cativa au fost complet oripilati de alegerea ei, o mare parte dintre fanii sai au sustinut-o si i-au laudat curajul.

La aproape 2 ani de la ultimele sale aparitii cu machiaj, cantareata sustine ca nu si-a mai dorit ca aspectul ei sa fie atractia principala, ci actul artistic de pe scena. Iar cu un talent ca al ei, este inevitabil.

Daca in trecut Alicia se evidentia prin frumusete, pe langa voce, acum este si mai usor de observat si apreciat, printre toate ,,imbunatatite" de la Hollywood.

,,Nu vreau sa mai acopar nimic. Nu chipul nu minte, nu sufletul, nu gandurile, nu visurile, nu greutatile, nu transformarile emotionale. Nimic.", declara cantareata in trecut, cand a decis ca frumusetea vine din alimentatie, sport si liniste interioara.

 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Aparitia sa de la Premiile Grammy i-a adus o multime de laude, multe persoane spunand ca ea este vedeta care poate face orice sa para cool. 

Tu ce parere ai, arata mai bine cu sau fara machiaj? Mai multe imagini mai jos:


 

There's jewels in my mind.... #currentmood #vibes #howifeel #love

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) onrelated posts

Modifică setările cookies