Vedeta care s-a operat in secret. Cum arata dupa ce si-a facut rinoplastie, liposuctie si implant cu silicon


Nemultumita de aspectul ei fizic, tanara de 23 de ani a apelat la mainile iscusite ale medicilor esteticieni si a dat corpului ei o noua forma.


Sydney Leathers a aparut in atentia presei dupa ce a avut o relatie amoroasa cu politicianul Anthony Weiner, care avea toate sansele sa preia o functie importanta, dar care a avut probleme insa din cauza scandalului sexual in care a fost implicat.

Tanara de 23 de ani, originara din Indiana, a fost pe muchie de cutit in cursul lunii august, caci a trecut printr-o interventie chirurgicala ampla, menita sa-i dea o alta infatisare. Sydney a beneficiat de o marire de sani, o liposuctie abdominala prin care a eliminat colacii de grasime, o rinoplastie pentru reconstructia nasului si o albire de dinti si le-a realizat pe toate in acelasi timp. Toate aceste interventii menite sa-i redea frumusetea au costat nici mai mult, nici mai putin de 40.000 dolari.

Desi blamata de public pentru actiunile lipsite de demnitate prin care a devenit celebra, tanara sustine ca este fericita si multumita de viata pe care o are si considera ca intotdeauna a facut ce-a trebuit, insa lumea este invidioasa pe ea pentru ca are tot ce isi doreste.

Dupa ce sanii i-au au capatat o alta dimensiune, iar abdomenul ii este mult mai ferm, Sydney trebuie sa se supuna unei noi interventii in viitorul apropiat pentru a indeparta cicatricile care au ramas in urma implantului cu silicon.

Sydney Leathers pare sa fie cu adevarat incantata de rezultatul obtinut, cu atat mai mult cu cat si-a gasit si linistea sufleteasca dupa ce tanara aspiranta la celebritate a trecut prin emotii mari cand a aflat ca partenerul ei cu care si-a facut debutul in industria porno a avut relatii intime cu un star de filme pentru adulti, diagnosticat pozitiv cu HIV.

FULLSCREEN
Vedeta care s-a operat in secret. Cum arata dupa ce si-a facut rinoplastie, liposuctie si implant cu silicon
  • /

related posts