Vedeta care si-a pus niste sani mult prea mari pentru corpul ei minuscul. Uite cat de tare si-a deformat silueta


Nu are niciun talent special in afara de acela de a scrie toate ziua despre nimicuri. Chiar si asa, este extrem de populara si peste 170.000 de mii de oameni ii privesc zilnic pozele postate pe internet.


Alexandra Nilsson are 20 de ani si este una dintre cele mai populare bloggerite de moda din Suedia, site-ul ei fiind accesat zilnic de sute de mii de oameni, iar Facebook-ul urmarit de peste 25.000 de utilizatori.

Axat in special pe subiecte de moda, machiaj si chestiuni private precum iubitul secret, fratele sau ceea ce ea crede ca va fi cariera sa promitatoare, blogul lui Kissie (asa cum s-a poreclit ea insasi), este impanzit de poze care mai de care mai sexy.

Alexandra Stan, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata. Cat de sexy este cantareata in cel mai nou videoclip 

Admirata de atat de multi oameni insa, suedeza este pur si simplu diforma, ea mandrindu-se in fiecare poze cu o pereche de sani imensi care nu se potrivesc absolut deloc cu trupul ei firav si talia minuscula.

Dincolo de implanturile gigantice, este evident faptul ca tanara din Stockholm a intervenit chirurgical si asupra buzelor si pometilor ei, intreaga infatisare pe care o promoveaza parand extrem de plasticata.

Fanilor ei nu par sa le displaca imaginile insa, ci revin mereu, atrasi parca de un magnet, pe blogul in care Kissie posteaza constant poze.

Tu ce parere ai despre corpul ei diform? Crezi ca arata bine sau ca a exagerat cu interventiile chirurgicale?

FULLSCREEN
Vedeta care si-a pus niste sani mult prea mari pentru corpul ei minuscul. Uite cat de tare si-a deformat corpul
  • /

related posts