E grasuta, are celulita,  dar se crede fotomodel! Imaginea care a scandalizat Twitterul: "Esti dezgustatoare, imbraca-te!", i-au scris fanii


Are 28 de ani si viseaza la celebritate. S-a facut remarcata intr-o trupa de fete creata de rapperul P Diddy, insa a fost neserioasa si a fost concediata. De atunci tot incearca sa dea marea lovitura. Din pacate pentru ea, atrage atentia doar cu aparitiile ei jenante.


Aubrey O'Day, vedeta de reality show si cantareata, si-a ingrozit fanii de pe Twitter cu o poza care se vrea a fi sexy. Vedeta plinuta a pozat provocator, cu spatele, intr-o pereche de bikini care din fata pareau ai bunicii, iar din spate cu doua marimi mai mici. Daca pe profilul ei de Twitter pozele sunt editate si Aubrey pare ca trasa prin inel, realitatea este cu totul diferita. Vezi imaginile compromitatoare pe Daily Mail.

"De ce te pozezi in postura asta? Barbatii care iti lasa comentarii obscene nu o sa iti cumpere albumele. Sa spunem lucrurilor pe nume, sunt nste ratati care nici macar nu au serviciu. De ce incerci cu atata disperare sa ii faci sa te doreasca? Fanii muzicii tale (da, inca mai ai asa ceva) sunt femei. Sincer, lasi senzatia ca esti usuratica.  Pentru o femeie inteligenta, nu inteleg ce e in capul tau", i-a scris o admiratoare pe Twitter.

"Dezgustator! Imbraca-te! Ai pun pic de respect pentru tine insati!", i-a scris un alt fan.

VIDEO: AUBREY O'DAY pe vremea cand era cantareata

Citeste mai multe despre Aubrey O' Day.

FULLSCREEN
E grasuta, are celulita,  dar se crede fotomodel! Imaginea care a scandalizat Twitterul: "Esti dezgustatore, imbraca-te!", i-au scris fanii
  • /

related posts