Vedeta din Romania cu silueta perfecta? Cum a pozat Elena Gheorghe la plaja, alaturi de sora ei


Elena Gheorghe e una dintre cele mai populare vedete de pe Facebook si tine constant legatura cu fanii ei prin intermediul retelei de socializare. Artista isi impresioneaza admiratorii la fiecare aparitie si e lesne de inteles de ce.


Stiam deja cat de bine arata, insa o fotografie de pe contul sau de Facebook nu a facut altceva decat sa ne lase muti de admiratie. Imaginile o infatiseaza pe artista la plaja, pe litoral, unde aceasta si-a luat un moment de respiro.

Imbracata intr-un sutien mov, completat de slip in aceeasi nuanta, fixat pe solduri, vedeta zambeste catre camera si isi etaleaza corpul tonifiat. Bronzata si cu un trup care se apropie de dimensiunile ideale, Elena a atras o multime de comentarii pozitive la fotografia postata. Imaginea e cu atat mai interesanta cu cat apare alaturi de Ana, sora ei discreta, care arata la fel de bine ca ea. 

Fanii le admira pe ambele surori Gheorghe, le apreciaza frumusetea, iar domnii sunt cei mai bucurosi cand  Elena apare in costum de baie alaturi de Ana. Se pare ca si cele doua sunt constiente de frumusetea lor naturala, intrucat au optat pentru un machiaj discret, iar siluetele le-au pus in evidenta si mai bine prin articolele sumare purtate.

related posts