Vedeta pe care tabloidele nu o critica niciodata, cu toate ca are colacei si celulita. Cum a ajuns sa arate dupa a doua sarcina


Desi a apelat la un antrenament intens in sala de sport pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, prezentatoarea TV nu a ajuns inca la rezultatele dorite.


Coleen Rooney, sotia fotbalistului Wayne Rooney, a nascut in urma cu 5 luni. Chiar daca nu a avut niciodata o silueta de invidiat, iar de colaceii de pe abdomen si celulita nu a scapat desi a incercat, vedeta nu a fost  critricata de tabloide, asa cum se intampla cu alte vedete mai plinute.

Mama a doi copii, Coleen nu este posesoarea unui trup de zeita si nici nu are nici vreo frumusete rapitoare. Surprinsa in vacanta in insula Barbados alaturi de cei doi micuti si de cativa prieteni de familie, femeia nu si-a putut ascunde kilogramele din timpul sarcinii. Chiar si asa, sotia fotbalistului este mereu laudata de publicatiile britanice.

Cutele inestetice de piele se pot observa atat in zona abdomenului, cat si in zona bustului si pe maini, iar picioarele nu se bucura nici ele de cea mai fericita forma. In ciuda faptului ca se vad pe trup orele petrecute in sala de sport, muschii prea dezvoltati si celulita de pe picioare nu o avantajeaza deloc pe vedeta.


 

Voua va place cum arata Coleen Rooney? Care credeti ca este motivul pentru care nu este pusa la zid de tabloide asa cum se intampla cua lte vedete mai plinute?

related posts

Modifică setările cookies