Vedete care au dat lovitura in calitate de scriitori! FOTO!


Intai vine faima, iar apoi puterea de a vinde aproape orice. Pentru multe vedete de la Hollywood, sa fie scriitori este o a doua meserie. Vezi care se afla in topul vanzarilor, cu mii de copii ale unor autobiografii, ale unor romane sau chiar ale unor carti pentru copii.
 


Madonna
Madonna nu se lasa cu una cu doua. Vedeta canta, danseaza, joaca in filme si a intrat si in postura unei scriitoare. Prima sa opera, ‘The English Roses’, a batut recordul pentru cea mai bine vanduta carte pentru copii. Aceasta a fost tradusa in 40 de limbi si vanduta in 110 tari din lume.

Miley Cyrus

Aproape tot ce atinge Miley Cyrus se transforma in aur. Asa ca, vedeta a decis sa isi scrie autobiografia, la doar... 16 ani. Cartea ‘Miles to Go’ s-a bucurat de un real succes in randul adolescentilor.

Mary Kate si Ashley Olsen

Dupa ce au cunoscut succesul ca actrite, gemenele Olsen vor sa cucereasca si lumea modei. In acest scop au lansat si cartea ‚Influence’, care contine poze cu din colectiile lor private, care nu au fost niciodata facute publice, scrisori scrise de ele si fotografii personale.

Ozzy Osbourne

Autobiografia lui Ozzy Osbourne a fost lansata la sfarsitul lui 2009, iar succesul de care s-a bucurat a fost enorm. Probabil ca multa lume era interesata de detaliile picante din viata rockerului celebru.

Leona Lewis
Tot din randul vedetelor care si-au scris autobiografia face parte si Leona Lewis. Cartea intitulata „Dreams” dezvaluie drumul spre succes al cantaretei, odata cu participarea la show-ul „The X-Factor”, dar si detalii despre cum a decurs colaborarea cu Simon Cowell.

 

FULLSCREEN
Vedete care au dat lovitura in calitate de scriitori! FOTO!
  • /

related posts

Modifică setările cookies