Vedete care au devenit mame dupa 40 de ani. Cine sunt actritele la care barza a sosit mai tarziu decat de obicei


A fi vedeta presupune un orar de munca ocupat, luni intregi departe de casa si un stil de viata care nu include o familie. De aceea multe actrite asteapta sa cunoasca implinirea profesionala si abia apoi se orienteaza catre cea familiala.


Halle Berry

Actrita castigatoare a unui premiu Oscar a nascut primul ei copil, o fata pe nume Nahla, la 41 de ani. Era singurul ei copil cu iubitul ei de la vremea respectiva, modelul franco-canadian Gabriel Aubry. In octombrie 2013, la 46 de ani, Halle a nascut cel de-al doilea copil, un baietel pe nume Maceo, cu sotul ei actual, actorul francez Olivier Martinez.

Mariah Carey

Superstarul pop a devenit mama pentru prima data la 40 de ani. Mariah a dat nastere gemenilor Monroe si Morrocan, al caror tata este vedeta de televiziune Nick Cannon.

Nicole Kidman

Castigatoarea unui Oscar si a numeroase alte premii acordate in industria cinematografica, Nicole a avut primul copil la 40 de ani, cu actualul ei sot, starul country Keith Urban. Fetita a fost botezata Sunday Rose. In 2010, doi ani mai tarziu, cei doi au avut a doua fetita, Faith Margaret, de data aceasta prin intermediul unei mame surogat.

Salma Hayek

Salma a devenit mama la 41 de ani, impreuna cu sotul ei, miliardarul francez Francois-Henri Pinault. Cei doi si-au botezat fetita Valentina.

Marcia Cross

Vedeta din "Neveste Disperate" a devenit pentru prima data mama la 44 de ani. In 2007 ea si sotul ei si-au pus bazele familiei cu gemenele Eden si Savannah.

related posts

Modifică setările cookies