Vedete care au impresionat cu aspectul lor inainte sa devina celebre. Ce actrite au castigat concursuri de frumusete


Inainte de a deveni cunoscute datorita calitatilor muzicale sau actoricesti, numeroase celebritati de la Hollywood au reusit sa iasa in evidenta si datorita frumusetii fizice, reusind sa obtina distinctii importante la concursurile de specialitate.


VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO

 

Halle Berry - Castigatoarea premiului Oscar a fost o regina a frumusetii, cucerind Miss Teen Ohio, Miss Teen All-American, iar in 1986 a fost incoronata speranta Miss World (Miss World hopeful).

 

Britney Spears - Celebra cantareata a participat la numeroase concursuri de fumusete pentru copii in Louisiana, iar la vremea respectiva a castigat multe trofee.

 

Eva Longoria - In 1998, frumoasa actrita a fost incoronata Miss Corpus Christie, in Texas.

Demi Lovato - Inainte sa devina faimoasa, fosta vedeta Disney a participat la o multime de concursuri de frumusete dedicate copiilor, fiind recunoscuta pentru numeroasele trofee cucerite.

 

Debra Messing - Cu mult inainte de a deveni actrita, Debra a fost incoronata Miss Junior Rhode Island, in 1986. 

 

Oprah Winfrey - Vedeta TV a fost Miss Fire Prevention si Miss Black Tennessee la inceputul anilor '70. Intrebata ce ar face daca ar avea un milion de dolari, actuala miliardara a raspuns ca i-ar cheltui haotic. 

Sharon Stone - Inainte de a impresiona cu sex-appeal-ul din Basic Instinct, actrita a castigat numeroase concursuri de frumusete, printre care Miss Crawford County.

 

Gal Gadot - Noua Wonder Woman a participat la cele mai importante concursuri de frumusete, reprezentandu-si tara de origine, Israel, la Miss World. 

 

Lucy Lawless - Starul din Xena: Warrior Princess a fost incoronata Miss Noua Zeelanda in 1989.    

FULLSCREEN
Vedete care au impresionat cu aspectul lor inainte sa devina celebre. Ce actrite au castigat concursuri de frumusete
  • /

related posts