Vedete care au jucat roluri de adolescenti, desi aveau aproape 30 de ani in timpul filmarilor


Desi au interpretat personaje framantate de hormoni si afectate de acnee, urmatorii actori trecusera cu mult de varsta majoratului in momentul respectiv.


La 27 de ani, Dianna Agron o interpreteaza fara nicio problema pe blonda Quinn Fabray, cea mai populara liceana din "Glee". Poate datorita tenului ei de bebelus, poate datorita siluetei, cert este ca Dianna a reusit sa primeasca rolul visat de multe alte actrite, mult mai tinere decat ea.

La 31 de ani cat avea in momentul tragicei sale morti, Cori Monteith il interpreta in "Glee" pe simpaticul adolescent Finn Hudson, de doar 18 ani. La fel ca majoritatea colegilor sai de serial, Cori avea peste 25 de ani in momentul inceperii filmarilor si a primit rolul datorita chipului sau care nu ii trada varsta.

Keiko Agena, interpreta personajului Lane Kim din indragitul serial "The Gilmore Girls" avea 30 de ani la finalul filmarilor, pe cand personajul ei abia absolvise liceul.

O alta tocilara indragita de generatii de adolescenti, Andrea Zuckerman din "Beverly Hills 92010", a fost interpretata de o actrita care depasise cu mult perioada adolescentei. Gabrielle Carteris avea 32 de ani in 1993, pe cand juca o tanara de doar 18 ani.

In 1995, cand a primit rolul din "Clueless", Stacey Dash avea 29 de ani. Personajul interpretat de ea, o liceana pe nume Dionne, avea doar 17 ani.

Si Michael J. Fox a interpretat un adolescent de 17 ani in "Back to the Future 3", in 1990. In realitate, actorul implinise deja 29 de ani cand a obtinut rolul.

Decana de varsta a acestei categorii este, cu siguranta, Stockard Channing. Simpatica actrita a primit rolul adolescentei Betty Rizzo in "Grease" pe cand avea...34 de ani. Diferenta de varsta dintre ea si personajul ei era astfel de 16 ani.

related posts

Modifică setările cookies