Vedete care au murit in acest an. Celebritatile care au disparut din showbiz-ul international


Fie ca este vorba despre droguri, alcool, boli incurabile sau chiar crime, nu putine sunt vedetele care au murit in acest an, printre acestea aflandu-se si nume importante de la Hollywood.


Starul american a murit pe 11 august, la varsta de 63 de ani, in resedinta sa din California. Autoritatile americane au anuntat ca actorul s-a sinucis, spanzurandu-se cu o curea. Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului.

Pe 2 februarie, Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in apartamentul sau din New York. Starul a decedat din cauza unei supradoze de droguri, chiar daca in 2013 fusese internat intr-un centru de reabilitare.

Joan Rivers - Actrita americana a murit in urma unui stop cardiorespirator in urma caruia a stat in coma indusa timp de mai multe zile, iar activitatea cerebrala a incetat.

Peaches Geldof - Modelul a fost gasita fara suflare in in caminul sau, din cauza unei supradoze de heroina. Mama a doi copii, Geldof a fost dependenta de heroina, substanta pe care a inlocuit-o cu metadona timp de doi ani.

Celebrul designer dominican Oscar de la Renta a decedat la varsta de 82 de ani, el fiind diagnosticat cu cancer in 2006.

related posts

Modifică setările cookies