Vedete care au refuzat roluri mari si au ajuns sa regrete acesta decizie. Vezi cine sunt si care au fost motivele


Din diferite motive, unii actori au refuzat la un moment dat interpretarea unui personaj care ar fi putut deveni, de altfel, rolul vietii lor.


 

Un rol potrivit la momentul potrivit le poate aduce actorilor faima pentru toata viata, dar fiecare dintre actritele de mai jos au considerat la momentul respectiv ca au alte prioritati sau ca rolul respectiv nu merita efortul.
 

In timp ce Sandra Bullock a fost apreciata de critici si de public pentru interpretarea personajului din "Gravity", Angelina Jolie a regretat ceva timp faptul ca nu a acceptat sa joace rolul Dr. Ryan Stone din cauza faptului ca nu a fost multumita de salariu.

 

Rachel McAdams a refuzat sansa de a lucra cu Meryl Streep in filmul "The Devil Wears Prada", iar rolul i-a fost luat de catre frumoasa Anne Hathaway.


 

Directorul David Fitcher i-a oferit rolul principal din filmul "The Girl with the Dragon Tattoo" lui Natalie Portman, dar cum a refuzat, acesta a fost acceptat de Rooney Mara. Si, in ciuda faptului ca Rooney nu era cunoscuta la momentul respectiv, actrita a fost nominalizata mai tarziu la Oscar pentru acest rol.


 

In timp ce Lindsay Lohan a spus ca scenariul nu are potential si a refuzat imediat rolul din "The Hangover", Heather Graham a interpretat principlaul rol feminin al celei mai apreciate comedii din 2009.

 

Cand Nicole Kidman a refuzat rolul din "The Reader" pentru ca era insarcinata, Kate Winslet a acceptat fara sa clipeasca. Alegerea ei a fost excelenta, deoarece rolul i-a adus mult-ravanitul Oscar.


 

related posts

Modifică setările cookies