Vedete care au religii ciudate. Cine sunt superstarurile care nu Sarbatoresc Craciunul


Daca majoritatea vedetelor de la Hollywood, fie catolice sau protestante, au postat zilele acestea pe retelele de socializare poze cu brazi si mese de Craciun, exista si celebritati care nu au sarbatorit Nasterea Domnului. Iata cateva.


Angelina Jolie

Din 2002, de cand a adoptat primul copil, un micut cambodgian pe nume Maddox, Angelina Jolie a devenit budista. Deoarece religia micutului la nastere era budismul, Angelina a vrut sa invete cat mai multe despre ea. "Am citit foarte multe si il invat ce stiu. A petrecut mult timp in temple, cu calugarii si invata", a declarat ea intr-un interviu. Si Julia Roberts este adepta acestei religii pasnice si pacifiste.

Kate Hudson

S-a nascut intr-o familie ebraica, ceea ce inseamna ca in loc de luminite in brad, ea si familia ei vor aprinde, cel mai probabil, o menora, celebrul sfesnic evreiesc cu 7 brate. Tot evreu este si Orlando Bloom, fostul sot al Mirandei Kerr.

Tom Cruise

Toata lumea stie deja faptul ca Tom Cruise este cel mai inflacarat adept al scientologiei, o religie creata in 1953 de un scriitor de SF, L. Ron Hubbard. Tom Cruise si alte vedete adepte ale scientologiei, nu cred in Iisus sau Dumnezeu, dar cred in extraterestri si in Xenu, un conducator intergalactic.

Demi Moore

La fel ca si Madonna sau fostul ei sot, Ashton Kutcher, Demi este o practicanta devotata a Kabbbahlei. Ceea ce inseamna ca, desi crede intr-un Creator al lumii, aceasta nu crede in Iisus sau in nasterea Sa. In ce cred, totusi, adeptii Kabbalah? In reincarnare si in iluminarea sinelui, pana la atingerea Lumii Infinitului.

Katherine Heigl

Simpatica doctorita din "Grey's Anatomy" este adepta mormonismului, religie poligama ai carei credinciosi sunt considerati cei mai draguti oameni. Biserica mormona are drept carti de capatai Biblia si cartea mormonilor si, desi au slujbe, nu sarbatoresc ceva deosebit in ziua de Craciun.

related posts

Modifică setările cookies