De pe platoul de filmare, la altar: vedete care s-au casatorit cu partenerii din film


Orele lungi la filmari, atingerile si saruturile (chiar daca regizate) fac uneori ca partenerii de pe ecran sa devina parteneri si in viata reala. Pentru ca, nu-i asa, viata bate filmul.


Nu e neobisnuit ca actorii si actritele care joaca impreuna sa aiba aventuri sau chiar sa traiasca povesti de dragoste impreuna. Rareori, insa, se intampla ca vedetele sa ajunga si sa concretizeze relatia, casatorindu-se cu cineva cunoscut la locul de munca.

Am descoperit 7 cupluri care au demonstrat ca iti poti intemeia o familie cu partenerul de film, chiar si in lumea zbuciumata a Cetatii Filmului.

Will Smith si Jada Pinkett Smith s-au cunoscut in 1990, cand actrita a dat auditii pentru a juca rolul iubitei lui Smith din serialul “The Fresh Prince”. Cuplul s-a casatorit 7 ani mai tarziu.

Actrita Katherine Heigl, cunoscuta pentru rolul Dr. Izzie Stevens din serialul “Grey’s Anatomy”, l-a cunoscut pe cantaretul Josh Kelly la filmarile pentru videoclipul melodiei sale “Only You”, in 2005 (in care Katherine joaca rolul vecinei de care Josh se indragosteste). Cei doi s-au casatorit in decembrie 2007.

Sarah Michelle Gellar si Freddie Prinze Jr. s-au intalnit in 1997 pe platoul de filmare al peliculei “Stiu ce ai facut vara trecuta”, dar au inceput sa se intalneasca abia dupa 3 ani. S-au casatorit in 2002.

Ben Affleck si Jennifer Garner s-au intalnit in 2003, in timpul filmarilor pentru “Daredevil”. Au inceput o relatie in vara lui 2004 si s-au casatorit in 2005.

Daniel Craig si Rachel Weisz se stiau de cativa ani, dar abia atunci cand au inceput sa lucreze impreuna la pelicula  “Dream House”, anul trecut, s-au indragostit unul de altul. In acelasi an s-au si casatorit in secret, la New York, in prezenta a doi prieteni si a copiilor lui Daniel.

Natalie Portman l-a cunoscut pe dansatorul si coregraful Benjamin Millepied pe platourile de filmare de la “Black Swan”, in 2010. Cuplul a anuntat ca s-a logodit si ca asteapta primul copil in Luna decembrie a aceluiasi an.

Halle Berry si Oliver Martinez s-au intalnit in timp ce filmau “Dark Tide”, in 2010. Berry si actorul francez au declarat ca sunt un cuplu in octombrie 2010 si s-au logodit in 2011.

 

FULLSCREEN
De pe platoul de filmare, la altar: vedete care s-au casatorit cu partenerii din film
  • /

related posts