Vedete care s-au casatorit si au divortat de tinere. Cine sunt starurile care au facut marele pas poate prea devreme


Decizia de a se casatori este un pas mare in viata fiecarei persoane si, uneori, varsta prea frageda a protagonistilor condamna la moarte relatia. Asa s-a intamplat in cazul celor cinci cupluri de mai jos.


Hilary Duff si Mike Comrie sunt cel mai recent cuplu de la Hollywood care si-au anuntat divortul. Hilary avea 21 de ani cand s-a logodit cu jucatorul de hochei care era cu 8 ani mai in varsta decat ea. Cei doi s-au casatorit in august 2010 si tocmai si-au anuntat divortul. Hilary si Mike au impreuna un copil, in varsta de aproape 2 ani.

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds au inceput o relatie in 2007 si s-au casatorit in anul urmator. Ea avea atunci doar 23 de ani, el 32. Dupa doar 2 ani, cei doi au anuntat ca s-au despartit, iar in 2011 s-a finalizat si divortul. In prezent Scarlett e logodita cu un jurnalist francez, iar Ryan e casatorit din 2012 cu Blake Lively.

Ashlee Simpson si Pete Wentz s-au casatorit in 2008, pe cand aveau doar 23, si, respectiv, 28 de ani  si au divortat in acelasi an ca si cuplul Johansson-Reynolds. Spre diferenta de acestia, insa, cuplul punk-rock are impreuna si cu fiu, pe Bronx Mowgli, in varsta de 5 ani. Tot spre diferenta de Scarlett si Ryan, Ashlee si Pete au ramas prieteni, de dragul copilului lor.

Reese Witherspoon si Ryan Philippe aproape ca pareau un cuplu prea frumos ca sa fie real. Cei doi s-au casatorit in 1999, pe cand Reese avea 22 de ani, iar Ryan 24 de ani. In 2006, dupa 7 ani de casnicie, cei doi s-au despartit. Un an mai tarziu cei doi au divortat din cauza unor "diferente ireconciliabile". Cuplul are impreuna doi copii, o fata, Ava si un fiu, Deacon.

Kate Hudson si Chris Robinson s-au casatorit in 2000, si, la fel ca si cuplul Witherspoon-Philippe, n-au reusit sa treaca peste pragul de 7 ani de casnicie. Tot la fel ca Reese si Ryan, cei doi s-au separat in 2006, dar au divortat abia un an mai tarziu. Kate si solistul formatiei The Black Crowes au impreuna un fiu de 10 ani, Ryder Russell.


 

  • Vedete care s-au casatorit si au divortat de tinere. Cine sunt starurile care au facut marele pas poate prea devreme

related posts

Modifică setările cookies