Vedete care s-au ingrasat si au slabit dramatic de-a lungul ultimilor ani. Ce dive se lauda cu transformari miraculoase si noi siluete de invidiat


Multe dintre femeile obisnuite, care nu sunt persoane publice, cred ca doar ele se confrunta cu problema greutatii in plus. Nimic mai neadevarat! Greutatea extra nu tine cont de faima sau statut economic. O demonstreaza chiar Christina Aguilera, Kelly Osbourne sau Jennifer Hudson, care au fost candva grav afectate de problemele cu alimentatia.


Multe dintre frumusetile absolute de la Hollywood au avut, la un moment dat, siluete nu tocmai perfecte. Stresul, mesele neregulate, stilul de viata agitat si sarcinile le-au afectat trupurile trase parca prin inel, transformandu-le in adevarate tinte pentru jurnalistii carcotasi.  

Iata o parte dintre vedetele care care s-au ingrasat si au slabit dramatic de-a lungul ultimilor ani. Ele sunt divele care se lauda cu transformari miraculoase si noi siluete de invidiat:

Christina Aguilera

Christina Aguilera este una dintre cele mai intens criticate vedete pentru fluctuatiile de care a dat dovada de la lansarea in industria muzicala si pana in prezent. Desi capatase forme voluptuoase, prin yoga si o dieta echilibrata, artista a revenit la silueta de dinainte.


Carrie Underwood

S-a lansat in cadrul unui show de talente. La vremea respectiva, era mai plinuta si nu simtea presiunea de a arata la fel ca celelelalte artiste. Odata cu trecerea timpului insa, Carrie a inceput sa mai slabeasca si sa se incadreze in tiparele impuse de divertisment.


Jennifer Hudson

La fel ca Underwood, si Jennifer s-a lansat in cadrul unei emisiuni care isi propunea sa descopere noi talente. Actrita si cantareata purta marimea 50 la haine, dar pentru a juca rolul sotiei lui Nelson Mandela in filmul "Winnie" (2011), Jennifer a fost nevoita sa slabeasca si a ajuns un model pentru femeile de pretutindeni. 


Jordin Sparks

Jordin Sparks a devenit un model pentru toate persoanele care isi doresc sa slabeasca in mod sanatos. Cantareata a pierdut peste 20 de kilograme de la debutul sau in lumea muzicii si se lauda acum cu o silueta tonifiata, cu forme atragatoare.


Kelly Osbourne

Desi a declarat in repetate randuri ca nu o deranjeaza statutul de "rotunjoara" si ca nu viseaza sa imbrace haine marimea S, Kelly Osbourne a slabit spectaculos de-a lungul timpului. Dintre toate vedetele din top insa, ea a suferit cele mai multe fluctuatii. Fiica rocker-ului Ozzy nu mai pune insa presiune pe ea si isi accepta corpul asa cum este el.

FULLSCREEN
Vedete care s-au ingrasat si au slabit dramatic de-a lungul ultimilor ani. Ce dive se lauda cu transformari miraculoase si noi siluete de invidiat
  • /


related posts