Vedete care seamana izbitor intre ele. Ai zice ca le curge acelasi sange prin vene, insa adevarul este cu totul altul


Sunt usor de confundat si unii pot spune cu mana pe inima ca sunt surori gemene, insa lucrurile nu stau deloc asa. Vedetele au personalitati diferite, cariere diferite si in mod cert familii diferite, desi la prima vedere te-ai putea insela in aceasta privinta.


Ambele sunt actrite si exista o diferenta de 6 ani intre ele, insa daca le pui una langa alta, poti jura ca sunt surori gemene. Minka Kelly and Leighton Meester pot sa faca schimb de roluri oricand, caci asemanarea dintre ele este absolut incredibila.

Elegante, naturale si adevarate profesioniste, Natalie Portman and Keira Knightley seamana ca doua picaturi de apa, astfel incat atat paparazzi, cat si fanii le pot confunda cu usurinta pe strada, desi acest lucru nu s-a intamplat pana acum.

Sunt nascute in acelasi an, sunt artiste, sunt frumoase si ambele adopta tinute extravagante pentru evenimentele mondene. Cantareata Kesha si actrita Blake Lively au multe puncte in comun, daca mai iei in calcul si faptul ca seamana izbitor.

Intre Leelee Sobieski si Helen Hunt este o diferenta de varsta de aproximativ 20 de ani, insa nu exista aceeasi diferenta si in ceea ce priveste aspectul lor fizic. Actritele uimesc pe toata lumea de cate ori se intalnesc la acelasi eveniment si par mai degraba mama si fiica, decat colege de breasla.

Helena Christensen este un fost model din Danemarca, ale carui trasaturi sunt usor de confundat cu cele ale lui Cameron Diaz. Singura diferenta dintre acestea este doar culoarea parului, pe care cu siguranta si Cameron a incercat-o la un moment dat din viata ei.


 

FULLSCREEN
Vedete care seamana izbitor intre ele. Ai zice ca le curge acelasi sange prin vene, insa adevarul este cu totul altul
  • /

related posts

Modifică setările cookies