Vedete care urmeaza sa nasca anul acesta. Cine sunt starurile care vor deveni parinti in 2014


2013 a fost un an mai mult decat generos la capitolul nasteri celebre. Dupa ce Kate Middleton, Kim Kardashian sau Fergie au devenit toate mamici, anul acesta e randul unui nou sir de vedete sa intre in randul parintilor.


Megan Fox si Brian Austin Green

Cei doi au declarat in trecut ca isi doresc o familie mare si se pare ca se tin de cuvant! Dupa ce superba bruneta a nascut un baietel pe care l-au botezat Noah, in septembrie 2012, se pare ca Megan este insarcinata din nou!

Emily Blunt si John Krasinski

Actrita din "Young Victoria" si sotul ei, starul din "The Office" vor deveni anul acesta parinti pentru prima data. Daca copilul le mosteneste talentul actoricesc, inteligenta sau aspectul fizic, viitorul Hollywood-ului este pe maini bune.

Gwen Stefani si Gavin Rossdale

Impreuna au una dintre cele mai admirate familii din showbiz-ul american si se pare ca Gwen si sotul ei rocker se pregatesc sa devina parintii celui de-al treilea copil anul acesta.

Kelly Clarkson si Brandon Blackstock

De Craciun, cantareata si proaspatul ei sot au anuntat ca urmeaza sa devina parinti in 2014. Vestea este cu atat mai frumoasa, cu cate Kelly a declarat cu cateva luni inainte ca isi doreste foarte multi copii.

Drew Barrymore si Will Kopelman

Fiica lor Olive, in varsta de 1 an si 3 luni, va deveni surioara mai mare in 2014. Celebra actrita si sotul ei consultant se pregatesc sa isi extinda familia cu inca un membru anul acesta.

Olivia Wilde si Jason Sudeikis

Un copil care va fi cu siguranta atat frumos, cat si talentat, va fi cel al cuplului Olivia Wilde-Jason Sudeikis. Olivia se pregateste sa devina pentru prima data mama in 2014 si arata absolut superb in haine pentru gravide.

Chris Hemsworth si Elsa Pataky

Fratele lui Liam si superba spanioloaica de origine romana vor deveni parinti pentru a doua oara. Primul lor copil, o fetita pe nume India Rose, are deja 1 an si 6 luni.

Ginnifer Goodwin si Josh Dallas

La doar o luna dupa ce si-au anuntat logodna, cele doua staruri din serialul "Once Upon a Time" au anuntat si ca vor deveni parinti. Se pare ca, la fel ca in filmul care i-a adus impreuna, pe cei doi ii asteapta un 2014 de basm.

Danielle si Kevin Jonas

Fratii Jonas sunt pe cale sa se transforme in adevarati barbati, iar Kevin este primul care va deveni tatic. Cantaretul s-a casatorit in 2009 cu iubita lui din adolescenta, iar anul acesta cei doi isi vor largi familia.

  • Vedete care urmeaza sa nasca anul acesta. Cine sunt starurile care vor deveni parinti in 2014

related posts

Modifică setările cookies