Vedete ce seamana ca doua picaturi de apa cu copiii lor


Chiar daca majoritatea copiilor isi mostenesc parintii la capitolul fizic, unele vedete de la Hollywood vor fi confundate peste cativa ani cu urmasii lor.


1. Julianne Moore

In septembrie, actrita a participat la New York Fashion, impreuna cu fiica ei de 11 ani, Liv Freundlich. Cele doua au purtat tinute asemanatoare, alb cu negru si au stat in primul rand, alaturi de alte vedete din lumea modei. Avand in vedere ca si-a mostenit mama la capitolul frumusete, usile Hollywood-ului vor fi oricand deschise pentru micuta Liv.

2. Reese Whiterspoon

De-a lungul anilor, fiica lui Ryan Philippe si a lui Reese Whiterspoon, Ava, s-a transformat intr-o clona a mamei ei. In varsta de 14 ani, Ava e deseori suprinsa de paparazzi prin oras, in compania celebrei ei mame, avand grija de cei doi frati mai mici.

3. David Beckham

Toti trei baietii lui Victoria si a lui David Beckham seamana cu chipesul lor tata si acesta pare sa le fi transmis si dragostea pentru fotbal. Daca Romeo si Cruz seamana putin si cu mama lor, fiul cel mare, Brooklyn, e leit tatal sau.

4. Meryl Streep

E suficient sa arunci o singura privire la Mamie, Grace si Louisa Gummer pentru a stii care actrita faimoasa e mama lor. Mamie, mai ales, seamana izbitor cu celebra actrita si chiar i-a calcat pe urme in cariera, la fel ca sora ei mai mica, Grace.

5. Uma Thurman

Fiica lui Ethan Hawke si a Umei Thurman, Maya Ray, a mostenit talentul muzical al tatalui, dar si frumusetea mamei. Atunci cand adolescenta, in varsta de 15 ani, a iesit la un eveniment social cu mama ei, in aprilie, a fost evident cu cine seamana.

related posts

Modifică setările cookies