Vedete cu chipuri suspecte la gala Golden Globes 2015. Imaginile care dovedesc ca nu au imbatranit deloc in ultimii 10 ani


Jennifer Lopez, Julianne Moore sau Catherine Zeta-Jones au aratat suspect de tinere si fresh pe covorul rosu la gala de decernare a Globurilor de Aur. Desi nimeni nu vorbeste despre Botox sau operatii estetice, chipurile lor lipsite de riduri la peste 40 de ani dau nastere la multe semne de intrebare.


In varsta de 50 de ani, Calista Flockhart, actrita care a interpretat-o pe simpatica Ally McBeal, arata mult mai tanara decat este in realitate. Mai mult, pare ca arata exact la fel ca in serialul care a facut-o celebra la finalul anilor '90. 

Foto: Calista Flockhart 2005 / 2015

In 1998, Calista Flockhart a castigat Globul de Aur pentru personajul Ally McBeal. Atunci actrita avea 34 de ani.

Foto: Calista Flockhart la Globurile de Aur 1998

Deja ne-am obisnuit cu faptul ca Jennifer Lopez nu imbatraneste. Mai mult, pare ca diva latino da si timpul inapoi. Chipul ei este fara cusur si observi ridurile doar daca te uiti cu lupa.

Foto: Jennifer Lopez 2005/2015

In varsta de 54 de ani, Julianne Moore sustine ca vrea sa imbatraneasca "natural", insa faptul ca arata neschimbata in ultimii 20 ani a ridicat niste suspiciuni.

Foto: Julianne Moore 2005/2015

Si Jennifer Aniston arata la fel de bine ca intotdeauna. Intr-un interviu acordat de curand, Aniston a povestit ca lododnicul ei, Justin Theroux, ii interzice sa isi faca operatii estetice si sa foloseasca Botox.

Foto: Jennifer Aniston 2005/2015

In varsta de 45 de ani, Catherine Zeta-Jones a impresionat la Globurile de Aur cu felul in care arata, dand din nou motiv carcotasilor sa se intrebe daca si-a facut sau nu operatii estetice.

Foto: Catherina Zeta-Jones 2005/2015
FULLSCREEN
Vedete cu chipuri suspecte la gala Golden Globes 2015. Imaginile care dovedesc ca nu au imbatranit deloc in ultimii 10 ani
  • /

related posts