Vedete din Romania care au facut Ice Bucket Challenge. Cum arata Delia, Andreea Marin sau Razvan Fodor dupa ce isi toarna gheata pe ei


Nu mai e internaut  care sa nu fi vazut filmulete in care vedete si oameni obisnuiti deopotriva au raspuns pozitiv provocarii Ice Bucket, o campanie americana care a luat proportii uriase.


Celebritatile de peste ocean se nominalizeaza intre ele pentru a strange bani pentru o fundatie care are ca scop gasirea unui leac pentru scleroza laterala amiotrofica.

Pentru a atrage atentia asupra acestei boli, dar si pentru a-i determina pe oameni sa faca donatii, vedetele isi torana galeti cu apa rece si gheata pe ele si mai apoi numesc alte trei sau patru colegi de breasla care sa procedeze exact la fel.

Si cum Romania nu se putea lasa mai prejos, si persoanele publice autohtone au intrat in acest joc. Vedetele de la noi aleg o cauza umanitare dupa bunul plac si sustin ca doneaza bani pentru ea, in cele din urma turnandu-si apa pe ele. Cine a facut Ice Bucket Challenge pana cum?

Iata-i mai jos pe curajosi si curajoase:

 
 
 

Andreea Marin

Cabral

related posts

Modifică setările cookies