Vedetele cu cele mai surprinzatoare piercing-uri. In ce parti ale corpului au ales celebritatile de la Hollywood sa si le faca


Lipsite de inhibitii sau de frica de durerea provocata de punerea unui piercing, vedetele au navalit in saloanele special concepute in acest sens si au ales simbolurile reprezentative pentru ele.


VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO

Fie ca este vorba despre un singur piercing sau despre mai multe, celebritatile de la Hollywood nu s-au ferit sa-si arate "noile achizitii", acestea apeland la tot felul de metode pentru a iesi in evidenta, asa cum a facut Rihanna. Cantareata a purtat un top negru, destul de transparent, prin care s-a vazut mai mult decat ar fi trebuit. 

Pentru rolul din productia The Girl with The Dragon Tattoo, Rooney Mara a suferit o transformare impresionanta, printre care si aplicarea unor piercing-uri in nas, sprancene, buze si urechi, look-ul obtinut fiind unul destul de inspaimantator.  

In perioada lor din tinerete, Christina Aguilera, Pink sau Fergie s-au alaturat vedetelor care si-au facut piercing-uri, nasul fiind partea corpului cel mai des folosita in acest sens.

FULLSCREEN
Vedetele cu cele mai surprinzatoare piercing-uri. In ce parti ale corpului au ales celebritatile de la Hollywood sa si le faca
  • /

related posts