Vedetele cu cele mai urate danturi false de la Hollywood. Cine sunt starurile care au vrut sa-si imbunatateasca dintii si i-au distrus


Dantura este un aspect important al fizicului vedetelor, iar cei mai putin norocosi de la Mama Natura apeleaza deseori la implanturi. Nu intotdeauna rezultatul este insa cel scontat.


Chiar daca au la dispozitie zeci sau sute de mii de dolari pentru imbunatatiri corporale, vedetele nu nimeresc mereu pe mana expertilor potriviti. Asa, de exemplu, ajung sa aiba danturi false chiar mai urate decat cele originale.

Iata mai jos trei dintre starurile care si-au dorit un zambet perfect si au apelat la dentisti esteticieni pentru a-si vedea visul indeplinit. Din nefericire pentru ele, insa, respectivii specialisti au exagerat fie cu albul, fie cu dimensiunile noilor dinti, iar rezultatul este unul deloc estetic.

Hilary Duff

Simpatica blonda avea dintii usor strambi si galbui. In loc sa apeleze la un tratament de inalbire, a preferat sa-i inlocuiasca cu o dantura falsa mult prea mare.


Chloe Sims

Este, poate, cel mai trist exemplu de asa nu la capitolul dentar. Dintr-o blonda draguta, vedeta de reality show s-a tranformat intr-o bruneta deformata, cu o dantura care inspaimanta.


Snooki

Starul din "Jersey Shore" a avut si ea probleme la capitolul dentar. Snooki si-a inlocuit dintii mici si ascutiti cu o dantura compacta, de un alb orbitor, care se vede ca este falsa de la o posta.

related posts

Modifică setările cookies