Vedetele ii dau dreptate lui Bote! Adelina Varciu: "Sunt multe femei care ar face compromisuri ca sa apara in haine de firma!” EXCLUSIV!


Indiferent de generatie, femeile ii dau dreptate lui Catalin Botezatu. Adelina Vraciu spune ca are cunostinte care s-ar "vinde" chiar si pentru niste haine de firma.  Vezi ce zic si Ana Maria Prodan, Natalia Mateut si Gina Maican despre declaratia-soc a lui Bote.
 


Adelina Varciu: Eu am atuurile necesare sa fac tot ce-mi doresc fara compromisuri!

 “ Ii dau dreptate, pentru ca, intr-adevar, sunt multe femei care ar face compromisuri ca sa apara in haine de firma. Nu vreau sa dau exemple, dar ele exista. Si cred ca le putem vedea cu totii. Eu am atuurile necesare pentru a face tot ce imi doresc, fara sa apelez la compromisuri”, a spus pentru www.perfecte.ro Adelina Varciu.

Ana Maria Prodan: “Uneori mi-e rusine ca m-am nascut femeie!”

Are perfecta dreptate Catalin. Pe vremea mea femeile erau "smechere”. Ori isi faceau banii singure, ori daca alegeau sa stea langa un mitocan, plecau de langa el cu avere. Normal ca nu sunt de acord nici cu asta, dar decat sa stai pentru un Hermes fals  (ca unul bun prea putine primesc si oricum nici nu stiu ele daca e fals sau original!!! ),  mai bine pleci cu casa si masina”, spune Ana Maria Prodan pentru www.perfecte.ro.

Vezi AICI declaratia-soc a lui Bote.

Natalia Mateut: “70% din cunostintele mele ar face compromisuri pentru o geanta Birkin”


Fotomodelul Natalia Mateut ii da si ea dreptate lui Bote...dar doar pe jumatate. “Prostia si superficialitatea au existat dintotdeauna. In alta ordine de idei, tind sa-i dau dreptate, pentru ca noua generatie pune foarte mult accent pe ambalaj si nu pe continut. Cred ca  70% din persoanele pe care le cunoasc ar fi dispuse sa faca compromisuri pentru o geanta Birkin sau o masina decapotabila”, spune pentru www.perfecte.ro Natalia Mateut.
Natalia spune ca nu este si cazul ei. “ Din fericire, am parinti care imi ofera tot ce-mi doresc, asa ca am sa-mi croiesc singura un drum in viata si am sa fac tot posibilul sa obtin totul pe cont propriu."


Gina Maican: In ultima vreme femeile sunt mai mult ghidate de stomac decat de materia cenusie!


Fotimodelul Gina Maican crede ca femeile din generatia ei sunt caracterizate de vulgaritate. “Predomina vulgaritatea la femei, iar naturaletea a ramas in urma. Bineinteles, nu toate femeile sunt vulgare!Dar se pare ca, de la o vreme, cam asta e trend-ul la noi:  ca femeile sa fie ghidate mai mult de stomac decat de materia cenusie! In 2010 la noi este mai mult o fabrica de pitzipoance”, a spus Gina Maican pentru www.perfecte.ro.

Esti de acord? Da sau nu, intra pe FORUM ca sa iti dai cu parerea. CLICK AICI ca sa iti exprimi opinia pe forumul www.perfecte.ro!
 

related posts

Modifică setările cookies